Alle recepten met koolrabi
Gevulde koolrabi
bijgerechtIngrediënten
Koolrabi
belegen kaas
Hazelnoten (15 gram)
Nootmuskaat
Kerrie
Creme Fraiche
Bereidingswijze
U schilt de koolrabi en kookt deze in z’n geheel gaar in een beetje water met wat zout (ca. 10 minuten). Giet af en koel met koud water. Hol de koolrabi uit en hak de stukjes fijn. Hieronder geven een paar mogelijke vullingen. De gevulde koolrabi’s zet u in een ovenschaal, u doet een klein laagje water (kookvocht) of bouillon op de bodem van de schaal en zet die in een voorverwarmde oven op 200 graden (25 minuten).
Vullingen:
- Fijngehakte koolrabi met geraspte belegen kaas en een beetje nootmuskaat bovenop
- Per knol : meng fijngehakte koolrabi met 15 gr. grofgehakte hazelnoten, 1 theelepel kerriepoeder , 1 eetlepel creme fraiche, en een mespunt zout.