Recept
Quiche met snijbiet, wortelen en geitenkaas
Ingrediënten
500 gram snijbiet
200 gram wortelen
250 gram harde geitenkaas
3 eieren
bladerdeeg
cashewnoten
olijfolie
peper.
Bereidingswijze
- Bereid het bladerdeeg voor zoals aangegeven op de verpakking.
- Was de snijbiet en snijd de stengels uit de bladeren.
- Snij de stengels in stukjes en stoof deze in wat olijfolie.
- Voeg na 10 minuten het in repen gesneden bladgroen toe.
- Stoom de jonge wortelen en snij ze in plakjes.
- Klop de eieren los en voeg de in blokjes gesneden geitenkaas toe.
- Kruid met veel peper.
- Voeg de snijbiet en wortelen toe.
- Bekleed een springvorm met het bladerdeeg en vul deze met het mengsel.
- Garneer de taart met wat cashewnoten.
- Bak de quiche ongeveer 20 minuten op 210 graden.