De Moestuin

Recept

Quiche met snijbiet, wortelen en geitenkaas

Ingrediënten

500 gram snijbiet

200 gram wortelen

250 gram harde geitenkaas

3 eieren

bladerdeeg

cashewnoten

olijfolie

peper.

Bereidingswijze

  • Bereid het bladerdeeg voor zoals aangegeven op de verpakking.
  • Was de snijbiet en snijd de stengels uit de bladeren.
  • Snij de stengels in stukjes en stoof deze in wat olijfolie.
  • Voeg na 10 minuten het in repen gesneden bladgroen toe.
  • Stoom de jonge wortelen en snij ze in plakjes.
  • Klop de eieren los en voeg de in blokjes gesneden geitenkaas toe.
  • Kruid met veel peper.
  • Voeg de snijbiet en wortelen toe.
  • Bekleed een springvorm met het bladerdeeg en vul deze met het mengsel.
  • Garneer de taart met wat cashewnoten.
  • Bak de quiche ongeveer 20 minuten op 210 graden.